Transport Joos Valgaeren  

Klein pakketje verzenden?

Hoe kleiner het pakketje is dat je wilt verzenden des te voordeliger je uit bent. Hiervoor heeft men ervoor gekozen om speciale brievenbusdozen te ontwerpen. Niet alleen kan het gewoon door de brievenbus heen, maar het zal ook een stuk voordeliger zijn om te verzenden. Natuurlijk dient het product hiervoor wel geschikt te zijn om te verzenden als brievenbuspakket.

Wat kan je wel verzenden op deze manier?

Steeds meer mensen hebben de voordelen van het online bestellen gezien. Dit betekent dat er online steeds meer verkocht gaat worden. De wat kleinere pakketjes kunnen eenvoudig via de brievenbus worden bezorgd. Maar dan dien je er wel goed op te letten dat breekbare producten niet op deze manier vervoerd kunnen worden. De kans op schade is te hoog aanwezig.

Wat je wel zou kunnen bezorgen met brievenbusdozen zijn sieraden en zelfs chocolade! Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke en smaakvolle reep chocolade om dit als presentje te laten bezorgen? Mensen zullen dit zeer op prijs stellen en jij bent als ondernemer weer geholpen met geschikte dozen. Deze dozen bestel je simpel en snel op de website van verpakkingenzo.nl. Een ruim assortiment en tevens leverbaar uit eigen voorraad!

Welke doos je gaat gebruiken voor transport ligt natuurlijk geheel aan jouw eigen wens. Kies je voor de standaard kleur bruin? Of ga je voor een mooi wit exemplaar? Neem gerust een kijkje in het assortiment en bestel vandaag nog jouw dozen!