Food Joos Valgaeren  

Bij restaurant Nieuwe Tijd eten?

Wil je bij restaurant Nieuwe Tijd eten? Genieten van heerlijke wereldwijde gerechten en dat met een gezellige borrel in een fijne sfeer?

Restaurant Nieuwe tijd is dan perfect. Restaurant Nieuwe Tijd ligt in Duiven en je kan er genieten van de verschillende gerechten die je daar kan krijgen. Iedere dag maken de koks heerlijke kleine gerechten voor je klaar en je kan kiezen uit veel verschillende varianten.

Zo heb je verschillende vis gerechten die je van de seafood bar kan pakken. Vis gerechten als oesters, sashimi en poké bowls. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende kleine voorgerechten als carpaccio bijvoorbeeld.

Voor de warme gerechten is er ook ruim genoeg keus. Zo kan je kiezen voor gerechten van de A la carte, kan je warme gerechten in kleine steelpannetjes vinden, kan je zelf je gerecht samenstellen en laten wokken met een saus naar keuze en kan je verschillende vlees en vis gerechten van de teppanyaki en grill krijgen.

Zo kan je hier onder andere eendenborst, kangoeroe of scholfilet en zalm bestellen. Voor de kleintjes hebben ze een kinderbuffet met verschillende hapjes uit alle werelddelen en worden de nagerechten zelf gemaakt.

Kortom, er is genoeg keus voor iedereen die wat wilt eten. Naast een groot assortiment aan eten, hebben ze bij de bar ook een groot assortiment aan verschillende dranken, wijnen en bieren.

Hier kan je eten in een fijne sfeer en ambiance. Wanneer je een avond uiteten wilt met de familie, vrienden of met ander gezelschap, dan is restaurant Nieuwe Tijd echt een aanrader!