Schoenen Joos Valgaeren  

Eco schoenen

Top designs en prachtige kleuren, deze schoenen laten je schitteren. Onze natuurschoenen gaan een stap verder; ze beschermen en ondersteunen je voeten én zijn milieuvriendelijk geproduceerd. Hoogwaardig leer, plantaardig gelooid, een goede warmteregulering en comfortabele pasvorm, zorgen voor kwaliteit. Hier vind je stijlvolle damesschoenen, herenschoenen en schattige kinderschoenen, die aan onze hoge ecologische en sociale normen voldoen.

Vaak zijn schoenen gemaakt van leer of PU. Zelfs als ze gemaakt zijn van katoen, wil dit nog niet zeggen dat deze ecologisch verantwoord zijn. Onze schoenen zijn daarentegen wel van duurzame materialen gemaakt. Het katoen is gewassen in enzymen, de zolen zijn gemaakt van natuurlijk rubber en we maken geen gebruik van lijm. Daarnaast zijn de schoendozen gemaakt van gerecycled karton!

Vaak zijn eco schoenen veel duurder dan een minder duurzame variant. Die extra kosten zitten meestal niet in de gebruikte materialen, maar in het feit dat bij veel schoenen het woordje ‘eco’ als marketing strategie gebruikt wordt en de prijs zodoende automatisch verhoogd is. Ook daar zeggen wij nee tegen! Onze materialen zijn duurzaam, maar hanteren een eerlijke verkoopprijs. Onze eco schoen is er voor iedereen!

Over de Eco schoenen

Hier vind je schoenen die er niet alleen mooi uitzien, maar ook perfect passen. Onze natuurschoenen bieden vrijheid voor de voeten; ruimte voor de tenen, pezen en spieren tijdens het lopen. Dus je bent in staat om goed te lopen, uitgebreid te gaan winkelen, op het werk te staan of de hele nacht dansen! Ecologisch gezien zijn onze schoenen hun tijd ver vooruit. De hoge kwaliteit voeringleder is chroomvrij en plantaardig gelooid, dus niet belastend voor de gezondheid en het milieu.